miércoles, 27 de octubre de 2010

Report Top 8 el Nucli 23/10/10 by Dídac

Hola a tothom! Feia temps ja que no apareixia per aquí XD.
Demano perdó avans de començar per la meva mala memòria i per errors que pugui cometre.

Bé, com sempre, vaig anar de torneig amb la meva amant AggroLoam, amb la següent llista:

MAIN

4 Dark Confidant
4 Tarmogoyf
4 Countryside Crusher

4 Burning Wish
3 Life from the Loam
3 Terminate
3 Seismic Assault
2 Engineered Explosives
4 Mox Diamond
4 Chalice of the Void

4 Taiga
2 Badlands
1 Bayou
1 Forest
1 Mountain
4 Wooded Foothills
1 Verdant Catacombs
1 Bloodstained Mire
4 Wasteland
4 Forgotten Cave
2 Tranquil Thiquet

SIDE

1 Life from the Loam
1 Reverent Silence
1 Shattering Spree
1 Maelstrom Pulse
1 Perish
1 Firespout
1 Devastating Dreams
3 Krosan Grip
2 Faerie Macabre
3 Tormod's Crypt


En realitat la idea era portar 2 maelstrom de main i 3 explosivos, però no m'han arribat encara els pulsos així que vaig posar els 3 terminar per provar. (torneig de 42 players)

ROUND 1 Vs Alex Mateu amb Canadian Threshold

Vaig sortir jo. Factor molt important sobretot perquè vaig sortir de terra+mox+chalice de 1. Pobre aquesta sortida el va trencar, em comentava desprès que tenia mà atracant amb 2 stifles, nimble y tal. Bé vaig jugar un crusher despres que em va pirulejar amb un submerge cap a dins la biblioteca, però vaig acabar colant un tarmo y un altre crusher i va concedir.

No banquillejo.

Partida més lluitada al sortir ell. Spell snare per aquí, daze per allà a les meves criatures. Però no va veure cap ponder o braintorm i jo vaig jugar al desgast amb wasteland+life from the loam a les seves tropicals. Al final vaig colar un parell d'amenaces( un tarmo, un crusher i un seismic crec) qu em van donar la partida. Bon pairing per mi.

Curiós que l'Alex em comentes que potser no era bon dia per jugar Canadian i acabes guanyant el torneig!! jeje Felicitats mestre!

2-0

1-0-0 3 punts

ROUND 2 Vs Adrià Romero amb UGW Countertop (no se si era supremme blue, no li vaig veure el vermell)

Surto jo terra vas, ell terra trompo, jo terra chalice. Em baixa un tarmo en principi petitet i començar a atacar. Vaig jugar burning a maelstrom per si de cas jugava el balance i sino pos pal tarmo.
Viag intentar jugar algunes critures que es van endur més d'un counter. Al final aconsegueixo matar el seu tarmo(5/6) estant jo a 5 amb un terminate o amb el pulso no menrecordo i remonto la partida fent una mica de manadenial i colant al final alguna de les meves amenaces. Em va anar d'un pel. uff

-1 chalice, -1 burnig wish,-1 seismic assault, +3 krosan grip

La segona surt terra trompo, jo terra+mox+chalice. Llastima arribo un pel tard altra vegada XD.
Partida lluitada ell baixant lo seu i jo petanu kom podia i intentant jugar les meves coses, k chorro counters perro!!. No recordo gaire bé aquesta partida hu sento. Em sembla que me la va cancedir amb la taula molt favorable ja cap a mi.

2-0

2-0-0 6 punts


ROUND 3 Vs Pablo López amb Rbg Goblins

Encara no sé com vaig treure la primera partida. Crec que vaig sortir de terra vas. Em sembla que em va fotre un lackey i jo vaig jugar burning a firespout. Pega lackey i em fot un pile. Vaig tirar el firespout. Em va jugar un altre lackey i fantaic mogg a presionar. Poc desprès vaig estabilitzar seismic assault + life i em va acabar concedint.

No banquillejo

La segona partida va ser una pallissa skin per part seva. Em va jugar lackey, un parell de piles i un squadron tijereta (em va remoure els 3 life del main) i no vaig tenir temps de presentar cap tipus de resistencia. Recordo haver jugat un crusher que em va pujar amb un azotagujas.

Tercera partida molt desigual. Ell va anar a mulligan de 5. Surto terra vas, ell terra vas. Em toca començo a jugar lo meu, confidant crec, i ell roba i vas. Va estar així com 4 o 5 torns sense veure terres i de mentres jo vaig fer el que vaig voler amb seismic i life inclosos. Va concedir. Quina mala sort tiu.

2-1

3-0-0 9 punts


ROUND 4 Vs Marc Bertolín amb Ub Merfolks

La primera partida va ser una bestialitat, la veritat esque per flipar. Jo sorto, ojo la sortida: fetch k peto + mox + mox + life a recuperar les 3 terres. Al següent torn baixo terra i amb 4 manas operant baixo seismic assault amb 2 terres i un terminate a la ma i el life al grave. No li cau la fow, tenia daze. Es partida.

No banquillejo

Surt de manà curse, jo mana vas em sembla. Em juga un altre curse i un vial. jugo terra + mox i colo un explosivo de 1 molt fresc, reiniciant la taula. Recordo k em va baixar un rejeerey crec i jo un seismic assault k juntament amb el life em tornen a donar la partida.

2-0

4-0-0 12 punts

Kin gust dóna anar-se'n a dinar sabent que ja estàs dins del top!!! jeje kina xumba estava tenint.

ROUND 5 Vs Òscar Martín (aka Nobu) amb GW Survival

Erem els dos únics amb 12 punts, pactem i endavant.

4-1-0 13 punts


ROUND 6 Vs Xavi Bofill amb Rg Goblins

Bofill acabava de tombar al meu compi Toni en una ronda molt digna de ser vista la veritat. Con tal que pactem i pasem els 2.

4-2-0 14 punts i 1er del suis!!! ejej

De poc em serviria ser el primer...


TOP 8 Vs Eugeni Sánchez amb G Survival

Sortia jo i la ma prometia: 4 terres+mox+chalice+terminate. Surto terra+mox+chalice de 1.
Es va quedar una mica pillat, despres em diria k de mà només tenia una terra amb 2 llanowar, 1 quirion, etc.
Va ell terra vas. I aquí es quan es torça la cosa. Vaig robar 4 fetch seguides i això que cada torn en petava una per buidar. Bé no podia sempre somriure'm la sort. I evidentment ell va aprofitar aquests torns per pillar terra i jugarmo una survi, un perro i montarme una bacanal de la ostia. Vaig intentar guanyar temps amb el terminate però res a fer.

-4 chalice, -3 terminate,-1 burning wish, +3 tormod's crypt, +2 Faerie macabre, +3 krosan grip

Segona partida molt barallada. Vaig sortir de terra+mox+tarmo. Ell llanowar vas. Vaig inflar el tarmo tirant life i drant-lo. Con tal que em va anar baixant bichines i survi, jo vaig baixar un altre tarmo i dos confidants kem van donar 2 seismics, al primer li va caure un krosan. Laltre seismic em va acabar donant la partida, estant a 3 de vida em vaig pikar de 12 amb els confidant en dos torns consekutius!!!


Si no recordo malament va sortir de terra vas. jo terra+mox+confidant+tormod's crypt. I amb akesta sortida vaig acabr perdent. Ell va jugar survival, jo crusher. Vaig baixar un parell de crushers mes i ell em va reventar el tormod amb un krosan i es va volar la ma amb un led i em va començar a pirulejar amb la survi. Ell estava sense ma, vaig atacar amb 2 crushers i el confo deixant nomes un cruher a la defensa, hauria daver deixat un altre bixu defenent, perk va robar critura em va fotre a taula les 4 vengevine i em va matar just a 12 de vida. Mal jugat per part meva, a més que tenia un seismic a taula, no tenia live pero podria haver robat be i aguantar amb les cruhers. Bé, felicitats al Txep i cap a casa.


Pros
 • El pedazo suis que em vaig cascar, el millor que he fet mai. Que bé senta anarten a dinar així.:P
 • Vaig tenir força sort en aquest torneig, vaig veure molt mox i no vaig fer ni un sol mulligan.
 • Fer top 8 amb loam es clar!!!

Contras

 • No haver estat més atent a l'última partida contra el Txep. Amb una mica de sort l'hagués pogut treure.
 • Que els compis es quedessin pel camí, sobretot el toni que va tenir dues opcions per entrar, llàstima!!
 • Que als sobres no em va tocar res de res jejeje.

Doncs aquest és el report, espero no us desagradi massa i qualsevol està convidat a corregirme.

Jo em retiru amb el plaer de fer cosetes amb el meu amoret de deck.

Una abraçada a tothom,
Dídac

6 comentarios:

 1. Gran Suizo, y lastima de caer en cuartos, pero hay q jugar 6 rondas para llegar ahi, y por lo q vimos las hicistes de lujo¡¡

  Muchas felicidades Teammate¡¡¡¡¡¡¡

  PD: Si lo haces en Catalán¡¡¡ Catalán para todo Azotaagujas=Assotaagulles XDXDXDXD

  ResponderEliminar
 2. enhorabona Didaaaaac

  GO GO GO !!!

  hay vida sin FoW

  ResponderEliminar
 3. Felicitats Dídac!!

  Després de la cagada d'ocell no podies quedar malament, jejeje

  A veure si pots tornar aviat a un altre torneig!

  ResponderEliminar
 4. Lástima que solo vayas a torneos en contadas ocasiones, sinó el blog estaría repleto de reports tuyos.
  Muy bien juegado!! Cuando tengas los maelstrom temblaremos... están en caminoooooo :D

  ResponderEliminar
 5. Felicitats, Dídac!

  Amb reports com aquest, no em desanimo pas a seguir jugant Loam. Un dels meus mazos favorits de sempre, tot i que últimament estigui una mica de capa caiguda.
  M'agrada la simplicitat de com ho planteges... realment, només necessites un bitxotron per guanyar, y moltes opcions per fer que aixó sigui possible.

  Keep it up!

  ResponderEliminar
 6. Moltes gràcies gent!!!

  Si que és una llàstima no poder anar de torneig gaire subint, k hi farem, entre el curru, la family i tot complicat.

  Skyzo, gràcies pel teu comentari,sempre intento ser natural amb les coses i no cal fer reports hiperrebuscats. M'agradaria saber qui ets i així podem debatre questions loameras jeje.

  Una abraçada a tothom

  ResponderEliminar